Dinero Pro funktioner – Hvilke funktioner er med i Dinero Pro?

David Andersen Sidst opdateret: 13/12/2017
Den 25. juni 2014

I denne guide kan du se en liste med alle de seje Dinero Pro funktioner! I listen kan du ligeledes se, hvad funktionerne går ud på – udstyret med et link, der viser dig videre til en guide, der forklarer yderligere om funktionerne.

Vi starter med en video, der viser dig Dinero Pro funktionerne – nedenfor kan du klikke på de enkelte overskrifter og se mere. God fornøjelse!

Vi gennemgår nedenstående funktioner på disse tidspunkter – du er velkommen til at spole i videoen -:

• 11 sek – Bilag i skyen & Dinero Crowd
  • 2:33 – Bogføringsskabeloner
  • 3:45 – Online bogholderhjælp (support) – 365 dage, fra kl. 9-22
  • 4:21 – Kassekladde
  • 4:54 – Tilbud og ordrebekræftelse
  • 6:08 – Inkasso – Send dine dårlige betalere til inkasso med ét klik
  • 7:41 – Design din egen faktura
  • 9:26 – Integrationer med webshops, kasseapperater, lønsystemer, bookingsystemer, mv.
  • 10:04 – Logbuy – over 2.800 rabataftaler til dig

Køb Dinero Pro

Klik på de nedenstående overskrifter og læs mere om Dinero Pro funktionerne

Priser og øvrige fordele

• Du kan i øvrigt se prisen på Dinero Pro – og forskellen på Dinero Pro og Dinero Starter lige her
  • Vi udvikler hele tiden på Dinero – Du kan se, hvad vi arbejder på lige her