Sidst opdateret 16/04/2019

Dinero Pro funktioner – Hvilke funktioner er med i Dinero Pro?

I denne guide kan du se en liste med alle de seje Dinero Pro funktioner! I listen kan du ligeledes se, hvad funktionerne går ud på – udstyret med et link, der viser dig videre til en guide, der forklarer yderligere om funktionerne.

Vi har en kort video til hvert punkt, der viser dig Dinero Pro funktionerne – nedenfor kan du klikke på de enkelte overskrifter og se mere. God fornøjelse!

Klik på de nedenstående overskrifter og læs mere om Dinero Pro funktionerne med korte videoer til!

Bilag i skyen
Som Dinero Pro’er kan du gemme alle dine bilag sikkert online, således du aldrig mere behøver at gemme et eneste papirbilag! Endnu smartere er det at downloade vores iPhone/Android App til din smartphone – og dermed tage billeder af dine kvitteringer på farten. Så kan du nemt bogføre dem, når du kommer hjem.

Alle bilag bliver lagt online i skyen, hvorfor du altid kan tilgå dine bilag – uanset hvor du er i verden. Funktionen gælder både fakturaer fra dine leverandører og kvitteringer, du har taget på din smartphone.

Upload direkte fra mobilen

Du kan se mere om bilag i skyen her.

Tilbudsmodul
Du får også adgang til vores tilbudsmodul, der gør, at du kan sende tilbud til dine kunder. Når kunden har accepteret dit tilbud, kan du lave det om til en ordrebekræftelse og derefter en faktura. Du kan se, om kunderne har modtaget deres tilbud, og om de har printet det. Se her, hvordan det fungerer.

Ordrebekræftelser

Du kan sende en ordrebekræftelse til dine kunder, når de har accepteret dit tilbud. Læs mere her.

Revisoradgang
Du kan give din revisor og/eller bogholder adgang til dit regnskab. Revisoren får sit eget login, og du kan altid fjerne adgangen, hvis du senere skifter til en ny revisor.

Se her, hvordan det fungerer.

Dinero Crowd
Dinero Crowd er en af de funktioner, vi er allermest stolte af  i Dinero.

På baggrund af hvordan alle andre Dinero-brugere bogfører deres bilag, foreslår Dinero, hvilken konto dit bilag skal ind på. Det betyder, at du, selvom du ikke er i ekspert i regnskab, kan bogføre langt de fleste bilag selv og på den måde få et mere “up-to-date”-regnskab, så du fx hele tiden kan følge med i, hvad du skylder i moms, og om du tjener penge måned for måned.

Hvis du er mere erfaren, kan du spare en masse tid, fordi du ikke skal bladre i kontoplanen, men bare kan skrive det du har købt, hvorefter kontoen på magisk vis dukker op. Og sluttelig sker der færre fejl, hvilket betyder mindre arbejde til din revisor ved årets slutning.

Læs mere om Dinero Crowd her.

Inkasso
Du har som Pro-bruger adgang til, at kunne sende dine fakturaer til inkasso med ét klik.

Det betyder, at du 10 dage efter at have sendt rykker nummer to kan trykke på “Inkassoknappen”. Pengene indkræves af vores samarbejdspartner, Collectia.

Se her, hvordan det fungerer.

Fakturadesigner
Få dit helt eget “look” på dine fakturaer, tilbud og rykkere med vores simple og intuitive fakturadesigner.

Læs mere her.

Mail- og chatsupport
Får du brug for hjælp i Dinero, så sidder vores support-team klar til at hjælpe dig fra kl. 9 til 22 alle ugens syv dage. Som Pro-bruger er du velkommen til at spørge om alt i din daglige bogføring.

Bogføringsskabeloner
Disse skabeloner finder du under fanen Bogføring. Vi har gjort det nemt og overskueligt at bogføre ting, som førhen har været meget svært. Det kommer til at spare dig for at lave en masse fejl samt spare en masse tid.

Back-up af købsbilag i Dropbox
Det er muligt at tage automatisk back-up af dine købsbilag via Dropbox. Hver nat synkroniseres din Dropbox automatisk med dine købsbilag i Dinero.

Læs mere her.

Integrationer til andre systemer

Gennem vores API kan du automatisk få bogført salg fra webshop, kasseapparat, lønsystem m.m. Se i dette link kan du se hvilke systemer, der er integreret med Dinero.

Se også mere om vores integrationer i ovenstående link.

Har du et behov for, at fakturere de samme kunder for den samme ydelse flere gange? Det har du mulighed for nemt og enkelt at gøre med vores abonnementsfakturering i Dinero.

Læs mere her.

Du har med Dinero Pro også mulighed for at lave følgesedler!

Læs mere her.

Du har med Dinero Pro mulighed for at importere filer (bank, CSV, mv.) til kassekladden i Dinero.

se mere her.

Priser og øvrige fordele

• Du kan i øvrigt se prisen på Dinero Pro – og forskellen på Dinero Pro og Dinero Starter lige her
  • Vi udvikler hele tiden på Dinero – Du kan se, hvad vi arbejder på lige her
  • Hvis du er i tvivl om hvordan du køber Dinero Pro, klik her