Beregner – Gratis online beregnere til dine nøgletal

Det er vigtigt at have styr på sine nøgletal. Derfor har vi lavet beregnere til virksomhedes vigtige nøgletal, så du nemt og hurtigt kan lave beregningerne og handle på baggrund af dem. Du kommer direkte til beregneren ved at klikke på "Gå til beregner" i oversigten.


Valutaomregner

Omregn enhver valuta til en anden med vores praktiske valutaomregner, som bruger data fra Nationalbanken. Brug beregneren til at omregne ethvert beløb med få klik.

Kørselsfradrag

Beregn dit kørselsfradrag med aktuelle frister, uanset hvor langt du her – fri-, syge-, kursus- og hjemmearbejdsdage er en del af beregneren. Vises dit daglige, månedlige og årlige fradrag.

Topskat

Du kan nemt finde ud af, hvad du skal betale i topskat med vores beregner. Den er altid opdateret med de gældende frister og grænser, så du hurtigt og nemt kan lave din beregning.

Afkastningsgrad

Hvor meget har en given investering givet af overskud? Med vores praktiske beregner finder du nemt det vigtige nøgletal, så du kan se, hvor god – eller dårlig – din investering er.

Moms

Hvordan er det nu, du beregner moms af et beløb og trækker momsen fra? Med vores online beregner slipper du for selv at sidde med lommeregneren og lave beregningerne.

Beskæftigelsesfradrag

Har du styr på dit beskæftigelsesfradrag? Beregn dit beskæftigelsesfradrag på ingen tid med vores smarte beregner, som giver dig tallet med det samme.

Soliditetsgrad

Med vores online beregner får du styr på det vigtige nøgletal på ingen tid. Du skal blot indtaste to tal – så beregner og giver vi dig din soliditetsgrad med det samme.

Bruttofortjeneste

Beregn, hvad du omsætter for, når de direkte omkostninger på vareforbruget er trukket fra. Du skal blot indtaste få oplysninger i vores online beregner, som med det samme giver dig svaret.

Overskudsgrad

Driver du en sund og profitabel forretning, eller mister du penge forskellige steder i virksomheden, så du får et mindre overskud? Beregn din overskudsgrad med vores beregner.

Likviditetsgrad

Hvor god er din virksomheds betalingsevne? Vores smarte online beregner giver dig det vigtige nøgletal, som du både kan bruge internt i forretningen og vise til eventuelle investorer.

Return On Investment

Formålet med en indsats eller investering er at få et positivt afkast. Vores online beregner gør det nemt at finde ud af, om din Return On Investment (ROI) er positiv eller negativ.

Avance

Vores beregner gør det nemt at finde ud af, hvad du tjener på dine produkter, services og ydelser. Brug den til at finde ud af, om du har en egentlig fortjeneste på de ting, du sælger.

Nettoomsætning

Har du styr på virksomhedens totalt salg i løbet af et regnskabsår fraregnet moms, afgifter og skat? Med vores online beregner finder du nemt det vigtige nøgletal for virksomheden.

Customer Acquisition Cost

Hvad betaler du egentlig for en ny kunde? Med vores online beregner kan du nemt og hurtigt beregne ding Customer Acquisition Cost (CAC), så du kan se, om du bruger dine penge korrekt.

Diæter

Diæter – også kaldet skattefrie rejsegodtgørelser – afhænger af rigtig mange ting. Vores smarte beregner gør det nemt at beregne enhver diæt ud fra altid gældende satser og beløbsgrænser.

Churn

Har du styr på, hvor mange af dine kunder der forlader dig igen? Det er uundgåeligt, men en høj churn rate er farlig for enhver virksomhed. Beregn din virksomheds churn med vores beregner.

Breakeven

Skaber du overskud i din virksomhed? Med vores beregner kan du hurtigt finde ud af, om du har ramt breakeven – og skaber overskud – eller om du stadig har lidt vej endnu.

Bruttomargin

Vores beregner viser dig, hvor meget du har til at betale andre forpligtelser og omkostninger, når alle de variable omkostninger er trukket fra. Det tager ikke mere end et par sekunder.

Hvad koster det at ansætte en ny medarbejder?

Mange bliver overrasket over, hvad de samlede omkostninger ifm. en ny medarbejder egentlig er. Vores beregner giver dig svaret på, hvad din næste medarbejder vil koste dig.

Vi har en beregner til alle vigtige nøgletal

Det er vigtigt at have styr på sit regnskab som virksomhedsejer. Derfor har vi lavet en masse forskellige beregnere, som nemt og hurtigt hjælper dig med at beregne de nøgletal, du har brug for. De er alle gratis at bruge og giver dig svaret med det samme, så du ikke selv skal sidde med lommeregneren.


Oftest stillede spørgsmål

  1. Du beregner et indekstal ved sat sammenligne et nøgletal i indeværende år med samme nøgletal i dit basisår. På den måde kan du se, om nøgletallet er steget eller faldet. Typisk vises fald og stigninger for et indekstal som en procentvis ændring.

  2. Der er mange forskellige måder at beregne nøgletal på. Det afhænger nemlig af, hvilken slags nøgletal der er tale om. Nogle nøgletal finder du ved at trække to tal fra hinanden, mens du for andre nøgletal skal gange og dividere dine regnskabstal for at komme frem til resultatet.

    Med vores online beregnere kan du dog nemt og hurtigt beregne alle dine nøgletal.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram