Spar tid med e-Boks-integration

Med e-Boks-integrationen slipper du for løbende at tjekke din digitale postkasse. Du får en besked direkte i newsfeedet i Dinero, når der ligger post fra fx Skattestyrelsen eller en anden offentlig instans

e-Boks-integration i Dinero

Få besked direkte i Dinero, når der er digital post

  • Slip for at tjekke e-Boks
  • Besked om digital post i Dinero
  • Nemt at sætte op og bruge

Få besked i Dinero, når der er digital post i e-Boks

Vil du gerne slippe for at holde øje med e-Boks for at se, om det offentlige har sendt digital post? Med Dinero Pro kan du få besked direkte i Dinero, når der er post fra fx Skattestyrelsen eller Erhvervsstyrelsen. 

Du skal sætte e-Boks-integrationen op i både e-Boks og Dinero. Det har vi lavet en guide til dig her. Når du er færdig med opsætningen, får du besked i newsfeedet, når der er post. Newsfeedet finder du på “Overblik”-fanen i dit Dinero-regnskab

Med Pro kan du også uploade dine bilag til skyen, så det er slut med at gemme dem i fysisk format. Du kan også bruge Dropbox-integrationen, så du altid har adgang til dine bilag mere end ét sted.

Udnyt de mange integrationer og funktioner

Som Dinero-bruger har du adgang til mange funktioner og integrationer. De hjælper dig med at gøre bogføringen endnu mere smart og nem i dagligdagen. Du behøver nemlig ikke være ekspert i bogføringsreglerne for at bogføre korrekt og hurtigt i Dinero. 

Du kan vælge mellem mere end 150 integrationer med Dinero. De er fordelt på brancher og kategorier, så du nemt kan finde dem, der passer til din virksomhed. Det kan fx være i forbindelse med betalinger, bookinger, bank, lagerstyring, løn og meget andet, som nemt integreres via vores API.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram