Modeslips
Modeslips logo

Modeslips.dk

“Dinero sparer mig ganske enkelt tid hver eneste dag.”

Kenneth Davidsen

Hvad laver din virksomhed?

Modeslips.dk er en webshop, der sælger slips, butterflies og andet tilbehør til skjorten. Vores kunder er primært private danske webshopkunder.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi var på jagt efter et nemt og overskueligt regnskabs- og faktureringssystem. Modeslips.dk er en mindre fritidsbaseret webshop, så ønsket var, at tiden ikke skulle bruges på indviklede bogføringssystemer, men hellere om det det hele drejer sig om – nemlig at sælge varer. Specielt brugervenligheden og enkeltheden tiltalte os meget, og vi har til fulde fået vores forventninger indfriet.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Generelt er vi meget positivt stemt overfor systemet, men skal en enkelt funktion fremhæves må det blive bogføringsdelen. I modsætning til andre systemer, jeg har prøvet, virker dette meget enkelt, samtidig med at alle de nødvendige funktioner er bibeholdt.

Specielt funktionen Dinero Crowd, der giver forslag til, hvilken konto bilaget skal bogføres på og fortæller, hvordan andre brugere har bogført lignende bilag, er meget brugbar og fungerer rigtig godt.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

For mig som webshopejer ønsker jeg ikke at bruge mere tid på de regnskabsmæssige ting end højest nødvendigt. Dinero sparer mig ganske enkelt tid hver eneste dag. Tid jeg kan bruge på andre, og i mine øjne mere spændende og givende ting for vores webshop end bogføring og fakturering.

Gør som 0 andre!

Det mest anbefalede regnskabsprogram