Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Spohr Skilte

Hvad din laver virksomhed?

Skilte, pyloner, bildekoration, bil indpakning / wrap, designoplæg, vinduesdekoration, lysskilte, digital skiltning, ledskærme, klistermærker, alarmskilte, bannere, roll-up, flag, solfilmsmontage på bygninger, elteknik. Ja faktisk alt hvad man kan drømme om som omhandler reklame print eller tryksager, ingen opgave er for lille.

Hvad er jeres vision?

Total leverandør af skilte og reklameopgaver til en overkommelig pris, hurtigt og perfekt udført og selvfølgeligt til den på forhånd aftalte pris.
Vi vil arbejde på at blive total leverandør ved at tilbyde alt fra design af virksomhedens logo visitkort, hjemmeside, blokke, brochure messestanden eller roll-up til at vise produkter og visioner i virksomheden og selvfølgelig generelle markedsførings materiale som alt fra bildekorationen skiltningen på bygninger, pyloner eller et flot lysskilt ved indkørslen

Hvorfor har du valgt Dinero?

Nemt at bogføre alle bilag og et totalt overblik over virksomhedens udgifter og indtægter, udestående ordre og afregninger til både moms og skat. Nem tilbudsgivning som kan konvertere til ordre blot ved et par museklik samt hurtig fakturering, både på computere og mobilt. Et billigt og super nemt program til at holde styr på hele økonomien i virksomheden samt smart mobil upload af kvitteringer så der ikke forsvinder vigtige dokumenter. Upload af købskviteringer og fakturaer så alt hurtigt kan findes hvis nødvendigt.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Overblikket over “temperaturen” i firmaet, specielt moms og skattefunktionen. Som vises på oversigtsbilledet. Den nemme fakturering og bogføring er klart favorit funktion, når der skal bogføres er funktionen med hvordan “andre virksomheder” har bogførte lignende bilag super god, da tvivlen om det nu er korrekt forsvinder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Hurtig bogføring og specielt overblikket. Super fin vejledning for bogføring af bilag, moms, b-skat og hvordan de enkelte bilag skal føres. Mulighed for skattepakke giver tryghed for korrekt selvangivelse så man undgår kedelige økonomiske overraskelser. Dvs et nemt bogføringsflow fra start ordre via den indbyggede tilbudsskabelon til færdig fakturering. Super nemt.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.