Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Atlanti Atlantico

Hvad din laver virksomhed?

Vi laver websider, shops, grossistshop og hjælper med marketing, SEO, Adwords, analytics og udarbejder Interaktive rapporter, som vores kunder har direkte adgang til, og kan se deres resultater øjeblikkeligt, da deres trafik er tilgængelig i Adwords, eller Analytics med mere.

Vi arbejder også med specielle værktøjer som, Automatiserede webshops der kan opdateres ved at anvende et Excel regneark og så klarer Webshoppen resten. Alle produktpriser, tekster og SEO opdateres. Dette kan indstilles til at opdatere lige så tit man måtte ønske.

Vi arbejder også med automatiserede formularer, der beregner forskellige udregninger. Eksempel priser, på hækklipning, snerydning, varmetab, Isolerings værdi osv.
Vi implementerer også kalender funktioner på websider til booking og osv.

Endvidere opretter vi også smarte produkter til Woocommerce, så kunderne kan designe sit køb, f.eks. Visitkort, Tryk, plakater, tøj m.m.. Her kan kunderne vælge de farver, tekster og baggrunde, og billeder som sælgeren stiller til rådighed. Og kunden efterfølgende køber produktet, dette er med til, at en webshop kan fordoble eller ekspandere ordretilgangen for deres kunder væsentligt. En dynamisk løsning er med til at kunderne vælger denne webshop, frem for en der er statisk og fleksibel for kundernes behov.

Meningen er at vis skal tilse kunderne lige som Google, Vi skal dække kundernes behov, og skal vise kunderne nye muligheder, så der opstår nye behov, det er med til at kunderne vælger dig som virksomhed. Det synes jeg at Dinero har klaret.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at hjælpe så mange mennesker, som overhoved muligt på mange områder, derfor følger vi til hverdag, med i hvad der findes af nyheder på markedet, som vores kunder kan få gavn af at bruge vor at vækste deres virksomhed. Vi sætter os ind i værktøjer, der gør det nemmere for vores kunder, og samtidig øger fortjenesten hos vores kunder.
Vores vision er at vi kan automatisere kundernes websider, så de kan tjene flere penge. Og at skaffe masser af trafik til vores kunder. Så det generelle er at vi ønsker, at vores kunder tjener masser af penge, så vil de købe endnu flere ydelser fra vores virksomhed, så ruller lavinen for begge virksomheder. Så begge virksomheder kan få vokseværk.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero fordi jeg er en kritisk person, jeg vil kun have det bedste.
Jeg ser på min fremtid i forhold til det jeg køber. Som køber ønsker jeg at se en stor udvikling, på produktudviklingen. Super support og ikke mindst til en god pris. Hvis jeg kan se en stor fordel for min virksomhed, så er det, det jeg vælger. Jeg fandt Dinero som jeg synes er det stærkeste værktøj på markedet DERFOR!! valgte jeg Dinero..

Dinero udvikler sig hastigt fremad, der kommer hele tiden nye funktioner og muligheder. Supporten er hurtig og effektiv, er der altid da jeg har brug for den. Det lytter også til dine gode råd, de er venlige og meget informerende, de skaber tryghed i en travl hverdag. Jeg har ikke oplevet en eneste gang at jeg ikke fik den ønskede hjælp.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Åh det er et svært spørgsmål, der er så mange super funktioner, der gør min dagligdag meget nemmere. Jeg anvender meget kopier bilag, da jeg ikke kan lide at spilde min tid væk. Jeg anvender også meget det gode overblik over udsendte fakturaer, og om nye kunder har anvendt linket til download af fakturaen. m.m.
Jeg anvender også meget forsiden generelt, med moms og skat osv. Jeg synes at Dinero er simpelthen så nemt og smart da man har prøvet funktionen en gang. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, så anvender man bare chat funktionen…nemt godt gået Dinero

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere ved at det er super nemt at sende fakturaer, til ens faste kunder, om det er danske eller udlandske kunder. Endvidere giver Dinero mig et super overblik, så jeg kan bruge mere tid på mine kunder i hverdagen. Jeg føler at man ikke spilder sin tid da man er på Dinero, fordi man ikke behøver at bruge så meget tid, da det er nemt og sikkert. Selv om man skulle lave en fejl, så er den meget nem at rette. Jeg kan kun sige godt om Dinero. Tak for et super program, der gør at jeg kan bruge største del af min tid på at tjene penge.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.