Spring til indholdet

BARK Interiør

Det er fantastisk. Vores webshop er sat op, så alle ordrer og kunder automatisk bliver oprettet direkte i Dinero.

BARK Interiør

De havde allerede én virksomhed, men i sommeren 2016 doblede ægteparret Agneta Esperi og Palle Thomsen antallet af virksomheder op, da de overtog webshoppen BARK Interiør.

– Vi havde i forvejen haft itcv.dk i tre-fire år, hvor jeg rådgiver private og virksomheder om it. Min kone syntes ikke, det var så spændende, så vi måtte finde noget spændende, og det blev så at sælge nipsting, der pynter i hjemmet, fx vaser og lysestager, siger Palle.

– Vi har lavet showroom i vores private hjem og er begyndt også at sælge til Sverige og Finland. Vi udvider så småt og bevæger os over i møbeldelen med fx reoler og spiseborde. Drømmen er, at vi begge to kommer til at leve fuldstændig af vores to virksomheder.

Mere intuitivt og fyldt med integrationer

Da regnskabsåret 2016 var afsluttet, og 2017 skulle i gang, besluttede ægteparret sig for at skifte til Dinero – og det har de ikke fortrudt.

– Dinero er meget mere intuitivt og nemmere at gå til, og det var vigtigt, for vi har egentlig ikke tid til at sætte os ind i et nyt regnskabssystem. Som iværksætter tæller man hver krone, og en krone sparet er en krone tjent. Vi har valgt Dinero Pro til webshoppen, og der bruger vi den automatiske bogføring af bilag. Der skulle vi tidligere bruge en bogholder i flere timer, så vi har sparet penge ved at skifte til Dinero, siger Palle, som er særligt begejstret for de mange integrationer til Dinero.

– Det er fantastisk. Vores webshop er sat op, så alle ordrer og kunder automatisk bliver oprettet direkte i Dinero. Derudover bruger vi integrationen til pakkelabels, og så er det perfekt, at kørebogen er integreret, når jeg til tider er kørende sælger, siger Palle, som også bruger mobilappen til at sende fakturaer, når han er ved kunder, i stedet for at vente til han kommer hjem.

Supporten får løst problemerne

Selvom mange funktioner kører automatisk, så kan der i en travl hverdag opstå regnskabsmæssige spørgsmål. Her står Dineros bogholderhjælp klar til at hjælpe fra kl. 8-23 hver eneste dag året rundt.

– De får løst problemerne, og det er hurtigt. Niveauet er fagligt højt, det er meget personligt præget og bliver altid skrevet i en positiv tone. Det er fedt, at der er åbent til kl. 23, for vi sidder tit med regnskabet om aftenen, når børnene er lagt i seng.

Webshop Regnskabsprogram

Agneta Esperi og Palle Thomsen

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?