Fifty Fifty Studio
Fifty Fifty Studio med Jakob Storgaard

Fifty Fifty Studio ApS

“Supporten er ubegribelig fantastisk!”

Jakob Storgaard

  • Firma: Fifty Fifty Studio ApS
  • Titel: Partner
  • Web:

Hvad din laver virksomhed?

Hos Fifty Fifty Studio hjælper vi dagligt iværksættere og små og mellemstore virksomheder med at drive forretning online. Vores team er eksperter i hjemmesider, webshops og online markedsføring.

I vores arbejde med hjemmesider og webshops sætter vi os ind i, hvilket budskab vores kunde skal have levere. Samt til hvilken målgruppe det skal leveres. Dette resulterer i et stærkt webdesign, der konverterer bedre end de normale templates som vi alle kender.

Udover godt håndværk, i form af professionelle og funktionelle hjemmesider og webshops, er god service og support de vigtigste ting for vores kunder. Derfor er det de også de vigtigste ting for os – og det oplever man i høj grad som kunde hos os.

Hvad er jeres vision?

Siden vores start har vores vision altid været at levere professionelle digitale løsninger af den højeste kvalitet, mens vi sideløbende leverer en fantastisk service til vores kunder. Vores kunder bliver ofte overrasket, når de bliver mødt med et smil – også selvom det er søndag kl 19.55. Vi gør altid vores bedste for, at vores kunders behov bliver imødekommet.

Derudover har vi også en vision, der lyder på, at vi vil være det mest gennemsigtige bureau i Danmark. Vi ønsker at gøre det overskueligt og gnidningsfrit at få udviklet digitale løsninger i alle størrelser og brancher.

Vi behøver ikke være de største, vi vil bare være de bedste – uden at det går ud over kvaliteten af vores produkter, og servicen der følger med dem.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Før vi valgte Dinero som vores endelige regnskabsprogram, undersøgte vi grundigt markedet og fandt hurtigt ud af, at personer sagde, at Dinero havde gjort det nemt og overskueligt at føre regnskab som iværksætter.

Det viste sig at være sandt: Dinero var nemt og overskueligt, hvilket gjorde, at jeg kunne mindske tiden jeg skulle bruge på at bogføre bilag og sende fakturaer – især abonnementerne, der ruller ud hver måned – og derved kunne bruge den dyrebare tid (som man ikke altid har lige meget af som iværksætter) på vores kunder.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er ikke muligt, at kun nævne én funktion som min favorit – dem er der nemlig mange af. Her er nogen af dem sat op:

  1. Supporten er ubegribelig fantastisk! At kunne skrive til supporten og få et kompetent svar på dit spørgsmål, hver gang, indenfor få minutter, er simpelthen noget af det bedste ved Dinero! (Og så har de åbent 9.00-22.00!).
  2. Du kan scanne alle dine kvitteringer ind direkte fra appen på din telefon. Så kan du lynhurtigt få dem bogført uden at skulle ind over en tredjeparts app.
  3. Abonnementsfunktionen: Den er så nem og brugervenlig, at selv min bedstemor kunne oprette et abonnement for mig, hvis jeg havde brug for det.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero giver mig som bruger et fantastisk overblik over vores forretning – hvem der har betalt deres fakturaer, og hvem der ikke har. Jeg kan også gå ind og udskrive rapporter for hver måned, kvartal eller år.

Endvidere gør Dinero indberetningen af moms overskuelig for normale mennesker som jeg selv. Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre i min hverdag som selvstændig forretningsdrivende uden Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram