Spring til indholdet

Fitnesso

Alt ved dette regnskabsprogram er simpelthen intet mindre end genialt.

Hvad laver din virksomhed?

Fitnesso har udviklet en fitness inspireret sandwich/juice-bar. Med vores eget proteinrige sandwichbrød tilbyder vi unikke sandwiches lavet på kvalitetsråvarer og med de rette næringsværdier. Vores juices er hver især bygget på en særlig sammensætning af vitaminer og er uden tilsætningsstoffer.

Hvad er jeres vision?

At gøre Danmark ‘junkfood-restaurant-fri’.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg valgte Dinero, fordi at jeg læste et citat af en bestemt herre, som sagde, at grundtanken bag Dinero var at skabe et regnskabsprogram, som var så enkelt at bruge‚ at Apple kunne have skabt det.

Jeg har tidligere brugt Microsoft C5 Online, og det kan simpelthen ikke sammenlignes med den brugervenlighed, som Dinero leverer. Alt ved dette regnskabsprogram er simpelthen ikke mindre end genialt, og alle kan bruge det uden den store bogføringserfaring.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Helt klart at man kan indtaste produkttypen for derefter at få foreslået de konti, som vil passe til den pågældende post. Derudover er importfunktionen GULD værd!

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Dinero sparer mig for uendelige timer med bogføringen og hjælper mig i øvrigt at få et personligt overblik over min virksomheds økonomi. Førhen skulle jeg henvende mig til revisor for at få samme information.

I bund og grund sparer Dinero mig så mange penge, at jeg ikke kan andet end at takke og bukke for den kreative og geniale opfindelse.

Fitnesso

Jasko Besic

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?