Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Fitnesso

Hvad laver din virksomhed

Fitnesso har udviklet en fitness inspireret sandwich/juice bar. Med vores eget proteinrige sandwich brød tilbyder vi unikke sandwiches lavet på kvalitets råvarer og med de rette næringsværdier. Vores juices er hver især bygget på en særlig sammensætning af vitaminer og er uden tilsætningsstoffer.

Hvad er jeres vision?

At gøre Danmark ‘junkfood-restaurant-fri’.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg valgte Dinero fordi at jeg læste et citat af en bestem herre, som sagde at grundtanken bag Dinero var at skabe et regnskabsprogram, som var så enkelt at bruge at Apple kunne have skabt det. Jeg har tidligere brugt Microsoft C5 Online og det kan simpelthen ikke sammenlignes med den brugervenlighed som Dinero leverer. Alt ved dette regnskabsprogram er simpelthen ikke mindre end genialt og alle kan bruge det uden den store bogføringserfaring.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?
Helt klart at man kan indtaste produkttypen for derefter at få foreslået de konti, som vil passe til den pågældende post. Derudover er import funktionen GULD værd!

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?
Dinero sparer mig for uendelige timer med bogføringen og hjælper mig i øvrigt at få et personligt overblik over min virksomheds økonomi. Førhen skulle jeg henvende mig til revisor for at få samme information. I bund og grund sparer Dinero mig så mange penge, at jeg ikke kan andet end at takke og bukke for den kreative og geniale opfindelse.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.