Spring til indholdet

Growthor Media

Vi er helt vilde med supporten. De er simpelthen så dygtige og venlige

Hvad laver din virksomhed?

Growthor Media er et datadrevet marketing agency, som specialiserer i Facebook funnels.

Med Facebook som udgangspunkt skaber eller udbygger vi salgskanaler for virksomheder, som er interesserede i at skabe mersalg igennem Facebook i sammenspil med eksempelvis nyhedsbrev.

Vi tager udgangspunkt i tracking såsom Facebook pixel og Google Analytics og bruger data derfra til at opbygge en salgsstrategi for Facebook. Det giver os blandt andet indsigt i, hvilken målgruppe der skal fokuseres på, samt hvilken ‘bait’ der skal benyttes.

Vi har et stort fokus på ikke bare at være endnu en udgift. Vi vil sende flere penge ud af Facebook-maskinen, end der kommer ind i den.

Hvad er din vision?

Vores vision er at blive så etablerede i branchen og få så stærkt et brandnavn, at vi ofte associeres direkte med Facebook, men som minimum med konkurrenter på markedet.

Vi har en drøm om, at være så dygtige og integrerede på vores felt, at Danmarks største brands opsøger os, fordi de gerne vil arbejde med Facebook under de bedste forudsætninger.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi valgte Dinero, fordi det er simpelt, let at bruge og tilgængeligt på alle enheder.

Foruden at det er let at bruge, har det været en kæmpe hjælp at kunne gøre brug af Dineros support, når vi har stået med spørgsmål som Google ikke kunne svare på.

Når vi selv er ansvarlige for bogholderiet og endnu ikke har valgt at tilknytte en revisor, gør Dinero det nemt at være chef i eget hus.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Vi er helt vilde med supporten.

Jeg ved ikke om det kan kaldes en ‘funktion’, men de er simpelthen så dygtige og venlige. Hvis ikke den tæller, er vi også enormt glade for, at bilag kan gemmes i skyen. Efter i noget tid at have gemt bilag i Google Drive læste vi op på Dineros sikkerhed og redundans og opdagede, at det var meget sikrere og lettere at have det liggende i Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Dinero gør, at vi slipper for at gemme kvitteringer i uendelighed og skal sætte mig ned og ordne regnskabet. Nu kan jeg ordne regnskabet løbende og nemt bogføre udgifter vores udgifter. Det betyder, at arbejdsmængden er konstant og minimal. Vi skal helt sikkert være en meget større virksomhed, før vi får et problem med at følge med.

Rasmus Lynegaard Henningsen

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?