Spring til indholdet

Atlanti Atlantico

Dinero udvikler sig hastigt, og der kommer hele tiden nye funktioner. Supporten er hurtig og effektiv.

Hvad laver din virksomhed?

Atlanti Atlantico laver websider, shops, grossistshops og hjælper med marketing, SEO, Adwords, Analytics og udarbejder interaktive rapporter, som vores kunder har direkte adgang til, og kan se deres resultater øjeblikkeligt, da deres trafik er tilgængelig i Adwords eller Analytics med mere.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt på mange områder. Vi sætter os ind i værktøjer, der gør det nemmere for vores kunder og samtidig øger fortjenesten hos vores kunder. Vi vil automatisere kundernes websider, så de kan tjene flere penge, og vi vil skaffe masser af trafik til vores kunder.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero, fordi jeg er en kritisk person, som kun vil have det bedste. Som køber ønsker jeg at se en stor udvikling, på produktudviklingen. I Dinero får jeg super support til en god pris. Jeg fandt Dinero, som jeg synes er det stærkeste værktøj på markedet. Derfor valgte jeg Dinero.

Dinero udvikler sig hastigt fremad, der kommer hele tiden nye funktioner og muligheder. Supporten er hurtig og effektiv og er der altid, når jeg har brug for hjælp. De er venlige og meget informerende, de skaber tryghed i en travl hverdag. Jeg har aldrig oplevet, at jeg ikke fik den ønskede hjælp.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er så mange super funktioner, der gør min dagligdag meget nemmere. Jeg anvender meget kopier bilag, da jeg ikke kan lide at spilde min tid. Jeg anvender også meget det gode overblik over udsendte fakturaer, og om nye kunder har anvendt linket til download af fakturaen m.m.

Jeg anvender også meget forsiden generelt med moms og skat og så videre. Jeg synes, at Dinero simpelthen er så nemt og smart. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, så anvender man bare chatfunktionen.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere ved, at det er super nemt at sende fakturaer, til ens faste kunder, om det er danske eller udenlandske kunder. Endvidere giver Dinero mig et godt overblik, så jeg kan bruge mere tid på mine kunder i hverdagen. Jeg føler, at man ikke spilder sin tid, når man er i Dinero, fordi man ikke behøver at bruge så meget tid, da det er nemt og sikkert.

Selvom man skulle lave en fejl, så er den meget nem at rette. Jeg kan kun sige godt om Dinero. Tak for et super program, der gør, at jeg kan bruge størstedelen af min tid på at tjene penge.

Atlanti Atlantico
Atalanti Atlantico logo orange

Leif Poulsen

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?