SommerhusDanmark
Sommerhus Danmark logo

SommerhusDanmark.dk

“Der er ingen tvivl om, at jeg sparer tid med Dinero - og jeg får overblik! Og så sparer jeg også udgifter.”

Jonas Temløv

Hvad din laver virksomhed?

SommerhusDanmark.dk er en portal for udlejning og salg af sommerhuse. Vi har gjort det let for brugerne at få overblik over det danske sommerhusmarked på én hjemmeside. Vi viser sommerhuse i det meste af Danmark fra både private sommerhusejere, bureauer og mæglere.

Som privat sommerhusejer kan man tilmelde sit sommerhus til udlejning hos os for 499 kr. årligt – og de første 30 dage er endda gratis. Derudover er der ingen udgifter, heller ingen bookingprovision. Så hvis man ikke har noget imod selv at have kontakten til lejerne og arrangere bookingaftaler, så kan man spare mange penge sammenlignet med at udleje via et bureau.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at være den foretrukne portal, når brugerne leder efter danske sommerhuse til leje eller til salg. Det vil vi opnå ved fortsat at samle et stort udbud af sommerhuse, så brugerne sparer tid ved kun at skulle søge ét sted.

Derudover vil vi gerne give private sommerhusejere et alternativ til at udleje via et bureau. Bureauerne opstiller nemlig en række vilkår, som ikke matcher alle sommerhusejeres ønsker. Dels opkræver bureauerne provision af bookingerne, dels stiller de krav om et vist antal udlejningsuger i højsæsonen mv.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero af flere årsager. Først og fremmest fordi det i mine øjne er det mest intuitive og visionære regnskabssystem på markedet for mindre virksomheder!

Systemet opdateres og forbedres konstant, og Dineros indbyggede guider og forslag undervejs gør, at man ikke behøver være regnskabsnørd for at kunne håndtere selv ret kompliceret bogføring.

Derudover er det et onlinesystem, som jeg har tilgang til fra alle mine enheder, også når jeg er på farten. Indscanning af bilag er fx GENIALT!

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Først og fremmest giver Dinero mig et fantastisk overblik over firmaets økonomi på daglig basis. Jeg behøver ikke længere vente med at få overblik, indtil en bogholder har tastet alle bilag ind i forbindelse med kvartalsafslutningen. Nu kan jeg håndtere det hele selv, når jeg selv vil!

Hvis jeg skal nævne en specifik favoritfunktion, er der ingen tvivl om, at det er den geniale indscanning af bilag, så jeg slipper for at gemme bilagene fysisk!

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Der er ingen tvivl om, at jeg sparer tid med Dinero – og jeg får overblik! Og så sparer jeg også udgifter til en bogholder, fordi jeg nu kan håndtere den daglige bogføring selv.

Et eksempel på tidsbesparelsen er, at Dinero ved indscanning af et bilag selv kommer med forslag til, hvilken posteringskonto et bilag skal bogføres på.

Derudover har Dinero-folkene lavet et hav af trin-for-trin guider til forskellige bogføringsscenarier, så man let kan finde den guide, der passer til det emne, man er i tvivl om. Det fungerer fantastisk!

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram