Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tammy Bogestrand Photography

Hvad din laver virksomhed?

Jeg fotograferer for virksomheder for at hjælpe med at fortælle deres historie og vise deres vision gennem lækre og kreative billeder og andre fotografiske fremstillinger. Jeg laver produktbilleder, portrætter, billeder af firmaets miljø, og meget andet. Og rettede mere imod reklamebureauer og grafiske designere, laver jeg også ‘foto bling’ i form af cinemagrapher. Cinemagrapher er fotos blandet med video. De kan bruges på hjemmesider, social medie, videofremvisere eller andet. Billeder, der holder blikket lidt længere.

Hvad er jeres vision?

Visionen hos Tammy Bogestrand Photography er – igennem nysgerrighed, kreativitet og samarbejde – at fortælle historier med mine billeder. Jeg er ikke kun billedeskaber, jeg er vitterlig interesseret i, hvad du gerne vil fortælle om dig, dit firma, dine produkter, dine medarbejder. Din passion er, hvad hjælper til at drive mig til at skabe noget helt specielt til dig. Hvad er det, DU gerne vil fortælle, og hvordan kan jeg vise det igennem mine billeder? Det er samarbejdet, der driver værket. Du deler din historie med mig, og jeg fortæller den.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Efter at have testet et par programmer, var Dinero klart det nemmeste og mest brugervenlige. Hjælpteksterne og moms-hjælpen var noget, der solgte mig. Derudover viser det sig, at deres support ikke bare er hjælpsomme, men *virkelige* hjælpsomme. De behandler ikke brugerne som idioter, men taler/skriver venligt og høfligt. Der er ikke noget værre end en spydig supporter, der er træt af ens spørgsmål og taler ned til en. Sådan er Dinero Heltene IKKE! En god support funktion er vigtigt, og Dineros support er “above and beyond”!

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favorit funktion i Dinero er klart knappen til at bogføre moms og forberede indberetningen. Det’ sgu smart! Momsregnskab er ret kompliceret og er nok et helt bogholderikursus i sig selv. Og så skal man bare overføre tallene fra Dineros rapport direkte til indberetningsformularen hos SKAT. Det kunne næsten ikke være nemmere!!

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero har gjort min hverdag lettere ved at gøre det super nemt at holde styr på hele regnskabsdelen af min forretning, uden at jeg skal have en bogholderiuddannelse, eller bruge ekstra udgifter til at ansætte en bogholder.
I forvejen er man jo ‘direktør’, ansat, marketingsperson, rengøringskone, kantinebestyrer, stik-i-rende-pige, chauffør. Dinero tager det tunge læs!

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.