Spring til indholdet

Nye funktioner – November 2018

I dette indlæg kan du læse om de nye funktioner, samt forbedringer til eksisterende, som er udviklet til Dinero i november 2018.

Import af kontakter 👨‍💼👩‍💼

Du har nu mulighed for at importere kontakter fra andre systemer til Dinero – f.eks., hvis du ønsker flytte dit regnskab til Dinero. Det eneste det kræver er, at du har en CSV-fil. Læs mere om import af kontakter her.

Importer kontakt

Import af produkter 💻📱

I forlængelse af, at du fik muligheden for at importere kontakter til Dinero, har vi også udviklet muligheden for, at du kan importere produkter til Dinero. Igen kræver det blot, at du har en CSV-fil. Læs mere om import af produkter her.

Importer produkter til Dinero fra andet system

Bilagsupload 🗒

Vi har “ryddet op” i de bilag, du uploader til Dinero via vores mobil app. De vil derfor nu ALTID være i dato-orden 📆

Tilbud

Oversigten over dine tilbud har fået en ordentlig performance overhaling. Har du mange tilbud er load-tiden nu helt nede på et halvt sekund 💪

Omsætningsgrænse på 50.000 kr og momsregistrering 💸

Vi har lavet et indlæg om et emne, som mange med god grund er i tvivl om. Det handler om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du har en virksomhed, der forventer at omsætte lige omkring 50.000 kr. indenfor en periode på 12 måneder. Læs indlægget her.

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?