Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nye funktioner – 2015

Skabeloner til posteringer, POS-integration, webshop-integrationer og meget mere.

Placeholder billede til bloggen

Herunder kan du se en liste over de mange ting vi har arbejdet på i 2015. Husk at følge med her på siden, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil blive opdateret på nye nye funktioner i Danmarks bedste regnskabsprogram.

April

Skabeloner til posteringer

Vi har har lavet en række skabeloner, så det nu er nemmere at registrere de forskellige posteringer du laver. Uden at skulle tænke over hvilke konti du skal postere i, kan du bl.a. bruge vores skabeloner til udbetaling af udbytte, betaling af ATP, skattebetaling, salg af gavekort og meget mere.

Juni

POS-integration

Fremover kan du integrerede dit iPad-kasseapparat med Dinero. Med vores integrationspartner Sofier, får du dermed alle dine salg registreret automatisk i vores regnskabsprogram, og slipper dermed for at manuelt at oprette fakturaer.

Juli

Webshop-integrationer

Storebuddy har udviklet ni nye integrationer til forskellige webshop-systemer: Magento, WooCommerce, DanDomain, SmartWeb, WannaFind, PrestaShop, Shopify, Danhost og DanaWeb. Gå på opdagelse i alle vores integrationer til webshops.

December

Paydesk-integration

Paydesk gør det muligt at modtage betalinger af alverdens slags, og overalt. Med Dinero-integrationen kan du automatisk få videreført disse betalinger til Dinero. Integrationen kræver en konto på Paydesk og at du har Dinero Pro.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?