Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

Nye funktioner – august 2020

Læs her, hvad der blev udviklet og forbedret i Dinero i august 2020.

Placeholder billede til bloggen

Hold op, hvor flyver tiden afsted. Det var august. Endnu en spændende måned, hvor vi igen har knoklet videre på at gøre dit regnskabsliv meget lettere og mindre bøvlet. Men også en måned, hvor vores support og servere har haft vanvittigt travlt!

Da coronavirussen indtog landet blev mange regnskabsmæssige deadlines udskudt, for at sikre likviditeten i de danske virksomheder. Derfor skulle der både afregnes moms, afleveres oplysningsskemaer (tidl. udvidet selvangivelse), årsrapport for selskaber, ansøges om kompensation og sikkert også flere ting, som jeg sikkert har glemt.

Lad os få set på sagerne!

En oppetid på 99,998% 💪

Se på overskriften – vi skal helt ud på tredje decimal for at finde den smule tid, hvor Dinero har været utilgængeligt i løbet af august. Vi er stolte af det tal og er et resultatet af udviklernes altid hårde arbejde!

Desuden slog vi vores tidligere rekord med antal Dinero-brugere online på samme tid. 2.783 er den nye rekord – den gamle var 2.288.

1.516 chats 🔥

Også i supporten blev der sat nye rekord. Den blev sat 31. august og var på hele 1.516 chats på én og samme dag. Den gamle rekord var på 1.039. Altså en stigning på hele 46%.

Vi har virkelig haft travlt – men heldigvis klarede vi os igennem. Oven i købet med en gennemsnitlig svartid på 2 min. og 23 sekunder. Der er ikke meget ventetid hos os 💪


Jeg tror, at ovenstående punkter, illustrerer meget godt, at vi har haft travlt! Både med at hjælpe dig og de øvrige Dinero-brugere, men også ved at holde serverne flyvende.

Selvom nyudvikling er vigtigt, er det også en meget vigtig opgave, at vi er stabile og pålidelige.

Lad os kigge på de funktioner, vi fik ud.

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps.

Du kan hente vores apps her:
➡️ iPhone app
➡️ Android app

Lille, men markant forbedring ⬇️

Sidste år udrullede vi et nyt design på Dinero. Her placerede vi også en stor knap med et plus i højre hjørne. Den er din genvej til at oprette fakturaer, køb, tilbud og kontakter med ét klik. Men den blev bare ikke rigtig brugt, hvilket undrede os.

Derfor fik vi den brugertestet og det vidste sig, at den ikke var synlig nok. Det har vi lavet om på nu. Det eneste vi har gjort er at sætte et “Opret” på knappen – og vupti: Nu er knappen den mest brugte i Dinero.

Så nu ved du også at knappen er der. Husk at bruge den – den kan virkelig spare dig for mange klik med musen og i sidste ende værdifuld tid.

Genvej til at oprette faktura

I Dinero har vi også en fakturadesigner, hvor du selv kan styre designet på din faktura, hvis du er Dinero Pro-bruger. En del var i tvivl om, at denne funktion fandtes – så det har vi også lavet om på nu.

Vi har nemlig sat et link ind der, hvor du opretter dine fakturaer. Så kan du tilgå din fakturadesigner og lave dit design som du vil. Du skal ikke, det er selvfølgelig kun, hvis du foretrækker det anderledes end det, vi allerede har lavet til dig.

Fakturadesign

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre Dinero let at bruge. De her små forbedringer, vi hele tiden laver, er i den grad med til at gøre det mere simpelt. Jeg håber, du er glad for dem.

Og husk endelig: Har du idéer til udviklingen af Dinero, er du velkommen til at indsende dit forslag lige her.

Forbedring af infrastruktur

Lige nu har vi også et kæmpe fokus på vores automatiserings-motorer. Særligt vores bilagsscanner får en masse kærlighed.

Vi har nemlig teamet op med AutoSuggest – et Visma-firma, der lever af at lave disse motorer. Derfor vil du over det næste stykke tid forhåbentlig mærke, at vi bliver endnu bedre til at foreslå, hvordan dit bilag skal bogføres. Vi ser allerede markante forbedringer. Så glæd dig!

Automatisk bogføring af omkostninger

Det var lidt om august. September nærmer sig og jeg glæder mig allerede til at skrive indlægget for september. For der er virkelig nogle fede ting i støbeskeen.

Pas på dig selv og din virksomhed!

Theis Jørgensen
Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?