Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nye funktioner – januar 2020

Hvad blev der udviklet i Dinero i januar 2020? Det kan du læse i dette indlæg!

Opdatering af din bogføringsassistent – Dinero Crowd 🙌

Vi startede 2020 med en stor opdatering af Dinero Crowd, der gør bogføringen endnu nemmere for dig. Med andre ord kan du nu søge på intet mindre end 298 flere ord og finde en den korrekte måde at bogføre dine køb på.

Tillader at videresende .jpg og .png til bilagsarkivet 📬

I slutningen af 2019 fik vi Dinero Forward hjem – altså den funktion, der giver dig mulighed for at videresende bilag fra din mail ind i Dinero.

Den understøttede før kun .pdf – nu understøtter den også .jpg og .png 💪

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Der var opdateringer til både iOS og android i januar. Opdateringer som vi er meget stolte af!

Du kan nemlig nu se din banksaldo (hvis du har tilknyttet din bank til dit regnskab) og du kan se om din kunde har set den faktura, du har sendt dem.

Du kan hente vores apps her:
➡️ iPhone app
➡️ Android app

Forbedringer til Skatteopgørelsen (tidl. skattepakke) 💸

Vi har lavet en del små-forbedringer til vores Skatteopgørelse.

Det produkt, der giver dig alle tal og oplysninger, du skal indberette til Skattestyrelsen, for at finde ud af om du skal betale eller have penge tilbage i skat. Produktet er tilgængeligt for enkeltmandsvirksomheder, personlig mindre virksomheder (PMV) og interessentskaber (I/S).

Det betyder også, at vi allerede nu har åbnet for, at du kan se dine tal for 2019 – det plejer vi først at gøre når Skattestyrelsen åbner. Det gør de iøvrigt d. 9 marts. Er du klar? Læs mere om Skatteopgørelsen.

MobilePay 📱➡️💸

Vi har hævet beløbsgrænsen på MobilePay fra 10.000 kr. til 15.000 kr. Men det er bare en lille ændring. Vi har nemlig en stor forbedring af MobilePay på vej til dig. Den kommer i løbet af marts. Du skal glæde dig, men så siger vi heller ikke mere 😉

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?