Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

Nye funktioner – juli 2020

I dette indlæg kan du læse, hvad der blev udviklet og forbedret i juli 2020.

Ændring af forskudsopgørelse på computer

Så nåede vi enden af juli. En måned, der for manges vedkommende har stået på sommerferie ☀️

Jeg håber, du har holdt lidt ferie og slappet lidt af, så du kan vende tilbage til din virksomhed med fornyet energi og idéer til den videre udvikling.

I Dinero har mange holdt sommerferie, men ikke alle. Derfor er der selvfølgelig også nye ting i denne måned, som vil gavne dig.

Vi har skiftet login-system 🔑

I starten af juli skiftede vi vores login-system til Visma Connect. Vi har altid taget sikkerhed meget seriøst, og med implementeringen af Visma Connect, skruer vi nu endnu højere op.

Udover at skrue op for sikkerheden, giver det også nogle fordele. Nogle af dem er:

  • Mulighed for to faktor-login, så dit regnskab er endnu bedre beskyttet
  • Mulighed for på sigt at oprette bruger og logge ind med det Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, m.fl login, du har i forvejen
  • Meget nemmere opsætning af integrationer – fremover kan det gøres med ét klik. I dag skal du oprette en API-nøgle i Dinero, kopiere den og indsætte den hos integrationspartneren
  • At du, via din profil hos Visma Connect, kan logge dig ud af alle tjenester, hvis du fx har mistanke om, at de forkerte mennesker har adgang til dit regnskab
  • Du får notifikationer på email, når der sker vigtige ting – fx ændring af kodeord, login fra ny lokation eller internetbrowser, aktivering af to faktor-login, m.fl.
To faktor-login

Du kan læse mere om Visma Connect her.

Små, men gode forbedringer 🙏

Vi har ansat en ny udvikler. Hun hedder Louise og hendes første opgave er, at gøre Dinero endnu nemmere og mere overskueligt at arbejde i. Derfor har hun blandt andet kastet sig over designforbedringer til vores datovælgere, menupunkter i toppen, hvor der nu er små tekster på, samt en masse andre gode ting!

Ting, du måske ved første øjekast ikke ligger mærke til, men som gør Dinero nemmere og overskueligt at arbejde i.

Louise kommer sammen med de øvrige udviklere til at udvikle en masse fede ting de kommende måneder – du kan godt glæde dig!

Post corona

Det føles helt forkert at skrive post corona, for virussen er bestemt ikke drevet over! Men pointen i det er, at vi nærmere os mange af de deadlines, som virussen har udskudt. Det er blandt andet:

  • Momsafregning for 1. og 2. kvartal – deadline 1. september
  • Årsregnskab for selskaber (IVS, ApS og A/S), hvis regnskabsår slutter 31. december – deadline 1. september
  • Skatteopgørelse for personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, PMV og I/S) – deadline 1. september
  • Ansøgninger til diverse kompensationsordninger – deadline 31. august

Det kan være svært at holde styr på alle frister – og derfor har vi lagt en stor indsats i, at oplyse om at du skal huske dem! For gør du det ikke vanker der bøder, og jeg tør vædde på, at du lige nu kan bruge de penge meget bedre i din virksomhed.

F.eks. har vi lagt en besked ind til dig, hvis du skal afregne moms for 1. og 2. kvartal:

Udskudt momsfrist

Theis Jørgensen
Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?