Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

Nye funktioner – maj 2020

I dette indlæg kan du læse, hvad der i maj 2020 blev udviklet og forbedret i Dinero.

Kontor med medarbejdere

Maj var, ligesom marts og april, selvfølgelig stærkt præget af corona-virussen. Men Danmark fortsatte med at åbne op og det gav anledning til en smule optimisme.

I Dinero fortsatte vi med vores Corona-tiltag, men det blev også til en masse ny-udvikling, samt forbedringer til eksisterende funktioner.

Læs med og se, hvad det blev til.

Konkurser og nystiftede virksomheder

Vi lavede endnu et corona-tiltag i maj, og har derfor søsat et site, hvor du kan følge med i, hvordan status er blandt de danske virksomheder: Er der flere konkurser end normalt og hvordan står det til med nystiftede virksomheder?

Få svarende i indlægget her.

Bedre søgemuligheder i bilagsarkivet 🔍

I april lancerede vi en stor forbedring til vores bilagsarkiv: At du kan videresende bilag fra din mail, hvor bilaget ikke er vedhæftet, men indlejret i mailen, til din egen unikke Dinero-mail. Så er bilaget klar til bogføring fra bilagsarkivet.

Det blev også til forbedringer i maj til vores bilagsarkiv. Vi har nemlig forbedret søgemulighederne, så du nu kan søge på de ting vores OCR-scanner har fundet på dit bilag. Det kan fx være dato, CVR-nummer, beløb og leverandørnavn.

MobilePay Invoice – med automatisk bogføring 💪

Vi fik i maj lanceret MobilePay Invoice – altså muligheden for, at du kan tilbyde dine kunder, at betale dine fakturaer med MobilePay.

Det er en super mulighed, der giver dig mulighed for at dine penge langt hurtige i kassen, end hvis du bare lod kunden betale med alm. bankoverførsel.

Men hvad der også er super er, at det også indeholder automatisk bogføring. Så slipper du for at røre en finger – og vi giver dig oveni købet besked på din mobil (kræver Dinero appen), når din kunde har betalt.

Læs mere om MobilePay Invoice her.

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps.

I maj er der igen fokuseret på performance og stabilitet, men er også blevet til, at du fx kan rette i teksten ved udsendelse af fakturaer, tilbud og påmindelser, søge i bilagsarkivet, du får en advarsel, hvis du er ved at oprette en kontakt, der allerede eksisterer i dit regnskab og et par flere ting.

Du kan hente vores apps her:
➡️ iPhone app
➡️ Android app

⚠️ Du er ved at bogføre det samme bilag ⚠️

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig mod rod i dit regnskab. Nu har vi taget endnu skridt. Nu advarer vi dig nemlig, hvis vi kan se du allerede har bogført et bilag med samme dato og beløb.

Slut med at bogføre det samme bilag to eller flere gange.

Banksaldo på forsiden

Den banksaldo, der står på din netbank, skal være den samme som den, der står i regnskab. Det er ikke noget nyt.

Men som noget nyt, har vi nu synliggjort din banksaldo på overblikket i dit regnskab. Det er nemlig mega vigtigt, at saldoen stemmer – for så betyder det også med meget stor sandsynlighed, at dit regnskab er korrekt.

Så hold øje med dit overblik, og hvis du ikke allerede har forbundet din bankkonto med Dinero skal du se at få det gjort!

Corona-beregnere er flyttet 🏠

Dog ikke så langt. De er bare flyttet fra dit overblik til sit eget menupunkt, der hedder Coronahjælp. Du kan tilgå det her.

Theis Jørgensen
Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

2 kommentarer

  1. Kære Theis! Vi er ikke glade. Har forgæves prøvet at logge på, men forgæves. Vi mangler alle vores regnskaber for flere år!!! Ved ikke hvad der er sket, men det er ikke OK. Kan du komme med en forklaring? Venlig hilsen

    1. Hej Michael

      Kontakt meget gerne supporten hvis du fortsat ikke er kommet ind. Vi får alle igennem og dine regnskaber er absolut ikke væk!

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?