Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nye funktioner – marts 2019

Her kan du se, hvilke nye funktioner og forbedringer Dinero udviklede i marts 2019.

Møde mellem to mænd

Visma Rating i E-conomic 🙌

I Dinero har du længe haft muligheden for at bedømme dine kunder – og se, hvordan andre bedømmer dem. Den funktion er nu også lanceret i E-conomic, hvorfor funktionen nu bliver endnu bedre og får endnu mere data.

Læs mere om funktionen her.

Nyt design 🙌

I slutningen af februar lancerede vi et nyt og meget mere 2019-agtigt design.

Vi havde testet og testet, men når man laver så stor en ændring, vil der altid være småfejl og feedback, der gør, at vi skal rette til. Det har vi selvfølgelig brugt noget af marts på.

Skatteopgørelse – udvidet selvangivelse (oplysningsskema) 🔢

Skattestyrelsen åbnede for din årsopgørelse 11/3/2019. Samme dag åbnede vi for, at du fik dine tal til din udvidede selvangivelse (oplysningsskema).

Alle tallene til den udvidede selvangivelse er en del af vores Skatteopgørelse, der kan benyttes af enkeltmandsvirksomheder, PMV’er og interessentskaber (I/S).

Du kan læse mere om den her.

Skift kontakttype 💪

Er du én af dem, der har oprettet en kontakt med en forkert type, vil denne feature glæde dig! Nu har du nemlig mulighed for at skifte typen i Dinero.

Det gør du under Kontakter -> Klik på kontakten -> Mere -> Ændre kontakt til firma/privatperson.

Opdateringer til vores mobil apps 📱

I marts har vi sendt opdateringer ud til både iOS og Android. Denne gang er den helt store ændring, at du kan oprette dine kontakter gennem CVR-registeret.

Du kan download vores apps her:
📱 App til iPhone
📱 App til Android

Virksomhedslån gennem Dinero 💰

En funktion, vi meget længe har ønsket at tilbyde dig, har set dagens lys. Men når man arbejder med lån, skal man lige finde den helt rigtige partner! Det har vi fundet, og derfor kan vi nu tilbyde dig virksomhedslån gennem Dinero.

Læs mere her.

Du finder muligheden under Indstillinger -> Integrationer, når du er logget ind i Dinero.

Theis Jørgensen
Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?