Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nye funktioner – marts 2019

Her kan du se, hvilke nye funktioner og forbedringer Dinero udviklede i marts 2019.

Visma Rating i E-conomic 🙌

I Dinero har du længe haft muligheden for at bedømme dine kunder – og se, hvordan andre bedømmer dem. Den funktion er nu også lanceret i E-conomic, hvorfor funktionen nu bliver endnu bedre og får endnu mere data.

Læs mere om funktionen her.

Nyt design 🙌

I slutningen af februar lancerede vi et nyt og meget mere 2019-agtigt design.

Vi havde testet og testet, men når man laver så stor en ændring, vil der altid være småfejl og feedback, der gør, at vi skal rette til. Det har vi selvfølgelig brugt noget af marts på.

Skattepakke – Udvidet selvangivelse (oplysningsskema) 🔢

SKAT åbnede for din årsopgørelse 11/3/2019. Samme dag åbnede vi for, at du fik dine tal til din udvidede selvangivelse (oplysningsskema).

Alle tallene til den udvidede selvangivelse er en del af vores Skattepakke, der kan benyttes af enkeltmandsvirksomheder, PMV’er og interessentskaber (I/S).

Du kan læse mere om den her.

Skift kontakttype 💪

Er du én af dem, der har oprettet en kontakt med en forkert type, vil denne feature glæde dig! Nu har du nemlig mulighed for at skifte typen i Dinero.

Det gør du under Kontakter -> Klik på kontakten -> Mere -> Ændre kontakt til firma/privatperson.

Opdateringer til vores mobil apps 📱

I marts har vi sendt opdateringer ud til både iOS og Android. Denne gang er den helt store ændring, at du kan oprette dine kontakter gennem CVR-registeret.

Du kan download vores apps her:
📱 App til iPhone
📱 App til Android

Virksomhedslån gennem Dinero 💰

En funktion, vi meget længe har ønsket at tilbyde dig, har set dagens lys. Men når man arbejder med lån, skal man lige finde den helt rigtige partner! Det har vi fundet, og derfor kan vi nu tilbyde dig virksomhedslån gennem Dinero.

Læs mere her.

Du finder muligheden under Indstillinger -> Integrationer, når du er logget ind i Dinero.

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

11 kommentarer

 1. Så mangler vi bare en kunde portal til ens kunder i den free version. Så de kan logge på og selv finde gamle faktura frem

 2. Hej Thomas 🙂
  Dit forslag er hermed taget med videre 🙂 Og tak for feedbacken!
  Fortsat god aften

 3. Den har sikkert været nævnte 100 gange, men en integration op mod MobilePay som den der er for iZettle ville jeg gerne betale for 🙂

 4. Hej , en skabelon til bogføring af dagens omsætning vil være SÅ godt. En ting der vil blive BRUGT HVER DAG 👍😁

 5. Hej Morten og Britta

  Tak for feedbacken, det er bestemt også to gode forslag i er kommet med her, de er begge taget med videre 🙂

  I må have en rigtig god dag 🙂

 6. En zapier integration, så jeg kan oprette kunder i dinero automatisk, inden jeg sender fakturaer. Og dernæst mulighed for via zapier at sende en faktura automatisk på et oprettet produkt.
  Det kunne gøre mit online liv fantastisk meget lettere!

 7. Hej Helle

  Vores API har faktisk allerede de muligheder du beskriver, det kræver dog at Zapier (eller en 3. part) er villige til at udvikle en integration mellem Zapier og Dinero. Det er nok desværre ikke noget vi selv gør, som det er tilfældet med 95% af vores integrationer, der er lavet af enten udbyderen eller en tredje part.

  Muligheden er der dog bestemt! 🙂

 8. Hej Rasmus
  Det kan man godt ja. vi har en del ejerforeninger i Dinero. Tag kontakt til vores chat hvis du vil vide mere om programmet og ellers er det gratis at oprette sig fra forsiden og prøve det af 🙂

  De bedste hilsner
  Frederik Nielsen

 9. Hej Kenneth

  Vi har ikke i planerne pt. at lancere en budget funktion og derfor kan vi ikke svare direkte for hvornår det skulle komme 🙂

  De bedste hilsener

  Burim – Dinero support

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?