Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

Nye funktioner – marts 2020

Marts 2020 blev en måned, vi sent vil glemme i Dinero. Læs mere om måneden i dette indlæg.

Placeholder billede til bloggen

Denne indledende tekst var ikke den, jeg håbede at slutte marts med, da den gik i gang. Men ikke desto mindre er det ikke noget, vi kommer udenom. Marts har desværre var præget af coronavirussens indtog i Danmark.

Derfor måtte vi også omprioritere nogle af de funktioner, som vi havde planlagt at udvikle og lancere. Vi besluttede at gå all-in på at hjælpe de Dinero-brugere og landets øvrige selvstændige, der er hårdt ramt af krisen. Initiativer opridser jeg nedenfor:

Corona initiativer 🚨

 • Vi lancerede et stort corona-univers, fyldt med letforståeligt indhold om alle hjælpepakkerne. Mere end 100.000 har i skrivende stund besøgt det. I universet har vi også lavet en test, hvor du svarer på nogle få spørgsmål, og derfra finder ud af, hvilke hjælpepakker du kan få del i. Du kan se hele corona-universet her.
 • Vi byggede to nye widgets på forsiden i Dinero: Kompensation for manglende omsætning og faste omkostninger. Med dem kan du se om du har ret til at få kompensation – og så serverer vi selvfølgelig alle de nødvendige tal til din ansøgning.
 • Vi har lavet en revisoraftale, som du som Dinero-bruger kan gøre brug af, til ansøgning om kompensation for faste omkostninger. Det er nemlig et krav for ansøgningens gyldighed. Du kan læse mere om aftalen her.
 • Vi åbnede vores bogholdersupport for ALLE danske selvstændige, fordi vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan. Med en åbningstid på 8 – 23 alle ugens 7 dage, er hjælpen let tilgængelig (frem til 1. maj).
 • Vi gav vores nye funktion, kreditvurderinger, fri til alle Dinero-brugere, så de har de bedste forudsætningerne for at passe på deres virksomhed. Mere om den funktion lige nedenfor.
 • Rykkede deadlines for moms, A-skat, AM-bidrag og B-skat, indlevering af oplysningsskema (tidl. udvidet selvangivelse) så de nu stemmer til de nye retningslinjer.
 • Skrevet flere hjælpeartikler om bogføring af modtagne hjælpepakker og step-by-step guides til ansøgninger.

Kreditvurderinger indbygget i Dinero 💪

Denne funktion lancerede vi stort set samme dag som statsministeren lukkede landet ned.

Lancering af kreditvurderinger må siges at være mere relevant end nogensinde. For det er nu, du skal træde varsomt og passe på dig selv og din virksomhed. Kreditvurderingerne er leveret af Visma Rating ApS.

Med kreditvurderinger i Dinero får du:

 • Mulighed for at trække en kreditrapport på mere end 300.000 danske selskaber, der giver dig en konkret anbefaling til hvor meget du bør give den pågældende virksomhed i kredit.
 • Mulighed for at blive advaret mod mere end 16.000 virksomheder, der er under konkurs, tvangsopløsning, rekonstruktion, når du fakturerer og laver tilbud.
 • Få besked på faktura og tilbud, hvis det anbefales, at du ikke giver kredit til en virksomhed. Det er mere end 30.000 danske virksomheder – altså knap 10% af dem, vi har en kreditvurdering på.
 • Få besked, hvis du i forvejen har for mange fakturaer til en kunde, som du ikke har fået betaling for.
 • Få besked (push-notifikation) via vores mobil apps, hvis én af dine kontakter pludselig tages under konkurs eller tvangsopløsning.
 • Og et par flere ting. Du kan læse mere om kreditvurderinger i dette indlæg.

Skattestyrelsen åbnede for årsopgørelsen ✅

Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S har man pligt til hvert år at indberette, hvad man i løbet af året har tjent. Det åbnede Skattestyrelsen for d. 12 marts. Det gjorde de med store design-ændringer. Så vi rettede til, så funktionen er klar til at hjælpe mere end 5.000 selvstændige.

Har du endnu ikke set funktion kan du tilgå den via dette link.

Mere godt på vej! 🙌

På vej ud af marts og på vej ind i april, er der mange gode ting på vej. Dem glæder jeg mig til at fortælle dig mere om i april!

For nu må du bare love mig, at du passer på dig selv, din familie og din virksomhed.

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?