Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nye funktioner – september 2019

Et overblik over, hvad vi udviklede i september 2019.

nye virksomheder

Nyt design til vores chat 🥰

Vi har redesignet vores chat. Den trængte til det. Dels på grund af, at den trængte til en “det-er-2019-update”, men også fordi vi har hørt fra flere brugere, at de havde svært ved at lukke chatten ned. Det har vi gjort noget ved, og derfor ser den nu således ud:

I øvrigt begyndte vi d. 1/10 med at have åbent fra 8 – 23. Stadig 365 dage om året 💪

Kæmpe forbedring til hastigheden 💪

Det er måske lidt teknisk. Men vi har arbejdet meget med måden, hvorpå vi henter dine oprettede kontakter, når du opretter fakturaer, købsbilag, tilbud, m.fl.

De bliver nu hentet i mindre portioner, hvorfor det er blevet hurtigere. Det har ført til store forbedringer på hastigheden, som vi håber du kan mærke!

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Begge vores apps er kommet med seje opdateringer denne gang!

På vores android app kan du nu se dit kontoudtog fra banken, uploade til bilagsarkivet og nogle flere ting.

Android appen kan du hente her.

Det samme gør sig gældende på vores app til iPhone. Den er blandt andet kommer med en ny betalingsskærm, hvilket betyder at du nu kan registrere en indbetaling, der er fratrukket et gebyr. Den lander forventeligt på Android i midten af oktober.

Vores iPhone app kan du hente her.

Desuden understøtter begge apps nu også dark mode.

Flere småforbedringer ❤️

September var også en måned, hvor vores front-end udviklere tog sig tid til at lave en masse småforbedringer, til glæde for dig.

En af dem er, at vi nu har flyttet “Nyt firma” og “Ny privatperson” ind i det første du ser. Det havde vi ikke før (🙈). Så havde du fx 100 kontakter skulle du scrolle dem alle igennem for at nå til “Nyt firma” Og “Ny privatperson”.

En anden god ting er nedenstående pop-up. Den kommer frem når du trykker “Godkend” på en faktura, der ikke er dags dato.

For at godkende fakturaen med dags dato før, skulle du trykke på “Ret dato” -> Finde datovælgeren -> Vælge dags dato -> Godkend. Det har vi lavet om. Nu skal du bare trykke på “Godkend med dags dato”.

Nå, det var bare et par stykker blandt flere. Vi håber, du får glæde af mange af vores små opdateringer.

Supportchefen har været på hårdt arbejde 💪

Vi lovede jo nemlig i starten af september, at vi udvidede vores åbningstider fra 9 – 22 til 8 -23. Så hun har været på hårdt arbejde for at finde flere nye folk – og så har hele support-teamet sørget for at de har fået den rigtige oplæring.

Det er lykkedes, hvorfor vi fra d. 1/10 har åbent 8 – 23, 365 dage om året.

Theis Jørgensen
Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?